Despre Noi

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență de peste 10 ani în studiul proprietăților imobiliare, în domeniul cadastrului, al topografiei și al topografiei. Munca noastră se bazează, în primul rând, satisfacerea nevoilor clienților noștri.

Despre Noi


Prețuim timpul și banii voștri, de aceea ne străduim sa reducem la minim timpii de execuție și costurile lucrărilor. Venim în sprijinul clienților noștri și acordăm consultanță gratuită în domeniile noastre de expertiză, îi reprezentăm în relațiile cu instituțiile statului: Agenții, Primării, Ministere, în măsura în care legislația ne permite.
Garantăm calitatea serviciilor prin formarea profesională continuă a echipei noastre și prin folosirea exclusivă a instrumentelor profesionale.

Oferim transparență totală privind costurile și durata lucrărilor noastre, documentele necesare, taxele percepute de diferite instituții de stat și termenele de avizare ale acestora.


Despre Noi - EvCad

DE CE NOI?

Ce ne recomanda.


Proiecte Finalizate La Timp

Inainte sa stabilim un termen de finalizare al proiectului, analizam cu atentie toate actele si toate cerintele tehnice astfel incat orice proiect inceput sa primesca un termen de finalizare foarte precis.

Profesionalism si Rapiditate

Executam toate lucrarile precis si rapid, cu aparatura de ultima geratie, oferim garantie lucrarilor, si un raport pret / calitate excelent.

Echipa De Profesionisti

Dispunem de personal calificat, cu pregatire de specialitate si vasta experienta in domeniul Cadastrului si Topografiei.

Open chat
Bună ziua,

Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button